Ja jestem tego zdania, że miłość kiedy ma przyjść to po prostu przyjdzie. Nie musi być koniecznie ze świata realnego, do mnie może przyjść nawet zza światów.
Hm... Do tej pory miałam raz do czynienia z czymś takim. Jak dla mnie wiązało się to z masą rozczarowań, idealizowania kogoś. Na pewno miłość to nie była. Może nawet nie zauroczenie. Pozwolę sobie nazwać to po imieniu: jedno wielkie rozczarowanie ot co [ ;
człowiek tak kocha i tak podziwia''
Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 1281 Skąd: Z Piekła :*
Poziom: 31
HP: 50/2536
2%
MP: 1211/1211
100%
EXP: 1/104
0%
Wysłany: 2008-01-23, 22:39
wlasnie nie co sie spieszyc...wkoncu milosc przychodzi z nienacka....3eba byc cierpliwym ona sama Cie znajdzie...
_________________ Wioleta
"Zasady Są Po To Żeby Je Łamać"
"Żyj Jakby Ten Dzień Był Twoim Ostatnim"
"Kochaj I Szalej Nie Pytaj Co Dalej"
"Całuje Na Wejściu Każdego Ropucha Bo Szukam Księcia"
"Nic Co Ludzkie Nie Jest Mi Obce"
Wiola_05, a co, jeśli się do cierpliwego gatunku nie należy?
człowiek tak kocha i tak podziwia''
Wiek: 28 Dołączyła: 04 Maj 2007 Posty: 37 Skąd: Ruda Śląska
Poziom: 4
HP: 0/61
0%
MP: 29/29
100%
EXP: 10/11
90%
Wysłany: 2008-04-28, 18:22
Miłość w internecie? powiem wam ze to bardzo realne... mona poznac kogos na całe zycie z kim sie zwiaze... ja np spotkałąm taka osobe... i wiem ze to ta jedyna;]
Ludku, a w takim razie co z kwestia bliskosci? Milosc to nie tylko czcze emocje. Duza sprawe odgrywa to, jak sie czujemy w towarzystwie tej drugiej osoby. Osobiscie uwazam ze nie da sie tego przeskoczyc - rozmawiac z jakas osoba przez dluzszy czas na internet, "zwiazac sie" z nia, pozniej spotkac i traktowac normalnie. Nie da sie zamienic kolejnosci. Nie da sie najpierw zakochac, a dopiero pozniej odniesc pierwsze wrazenie o osobie. Nie wiem jak Ty, ale ja nie potrafie nawet przytulic osoby, ktora widze pierwszy raz.
Miłość w internecie? powiem wam ze to bardzo realne... mona poznac kogos na całe zycie z kim sie zwiaze... ja np spotkałąm taka osobe... i wiem ze to ta jedyna;]
Życzę Ci jak najlepiej, ale uważam, ze jak za rok, góra pięć lat (choć sądzę, że będzie to o wiele wiele wcześniej) to osoba, o której tutaj piszesz będzie w Twym życiu tylko wspomnieniem. Ale jednak młodość ma swoje prawa a i miłość wydaje się być inna Z drugiej strony, dziwne byłoby gdybym usłyszała od kogoś aktualnie zakochanego, że ta osoba z którą jest nie jest ta jedyną
_________________ "...Znosi cierpliwie niepokój słów,
Gorzkie niejedno przeżycie ,
Aby na koniec powiedzieć znów,
Że jakże piękne jest życie..."
Z moim Bartkiem poznaliśmy się przez internet około 4 lata temu
Od ponad 3 lat jesteśmy razem wcześniej mogłam go uważać za przyjaciela, a na pewno za osobę, której mogłam się wygadać z moich problemów....
Od roku mieszkamy sobie razem i w dalszym ciągu kochamy się nad życie i dogadujemy się super...
A od 22.08.2009 roku będziemy małżeństwem
To że na swojej drodze spotkałam Bartka uważam za przeznaczenie to był przypadek...
2%
100%
0%
Wysłany: 2008-08-21, 13:45
rajciu jutro 22.08.2008 i ślub naaszej Hefi wszystkiego najlepszego kochana i duzo milosci na dalszej scieszce wspolnego zycia :*
2%
100%
0%
Wysłany: 2008-10-27, 17:46
gratuluje wam ) jednak prawdziwa milosc istnieje
Wiek: 43 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 217 Skąd: z Mroku i z Cienia
Poziom: 13
HP: 0/370
0%
MP: 176/176
100%
EXP: 23/30
76%
Wysłany: 2010-09-03, 15:33 Miłość w necie...
Jasne że istnieje ,aczkolwiek sama miłość internetowa to nie związek na serio. Do trwałości związku potrzebny jest jednak kontakt rzeczywisty z drugą połówką. Przytulić ,pocałować ,potrzymać za rękę. (ale to łzawo brzmi , wyszedłem z formy)Byłem z dziewczyną ,którą poznałem jeszcze przez Irca , nasz związek trwał trzy lata i był to bardzo szczęśliwy okres w moim zyciu.
_________________ Galahand zwany także Rycerzem Ciemności ...
Z Mroku i z Cienia .