Wiek: 31 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 767 Skąd: sie biorą dzieci?
Poziom: 25
HP: 14/1490
1%
MP: 711/711
100%
EXP: 1/73
1%
Wysłany: 2007-07-17, 21:58 Re: sny
asiulcia91 napisał/a:
sadzisz ze sny sie spelniaja czy tylko sa nasza wymyslona podswiadomoscia?
eee? moze to miala byc prywatna wiadomosc.....
asiulcia91 napisał/a:
....nasza wymyslona podswiadomoscia?
nigdy nie slyszalem zeby podswiadomosc byla wymyslona.....
asiulcia91 napisał/a:
mi jeszcze nie ale znam ludzi ktorym tak a nawet w pismie swietym bylo opisane ze sen sie spelnil
jak juz zakladasz osobny temat to IMO nalezalo by go troche rozwinac, a nie podac a wlasciwie wspomiec o spelnionym snie...
dalej nie sadze zeby pismo swiete bylo dobrym przykladem gdyz ogolnie to jest sama gdybanina, kwestia wiary czy ktos w to wierzy czy nie, tego przykladu nie da sie podwarzyc naukowo wiec dla mnie jest bez znaczenia..
nastepnie proponuje rozwinac mysl o ludziach ktorych znasz, bo to tez nie mowi zbyt wiele
chyba koniec moich uwag (ale jestem wredny, nie?), co do tematu: to szczerze mowiac nigdy sie nie zastanawialem, ale sadze ze jednak sie nie spelniaja, bo niby jak? to tak samo z przewidywaniem przyszlosci, zadziwajace jest ze wszystkie przepowiednie staja sie prawdziwe jak sa odczytywane w swietle przeszlych zdarzen, tzn (wrazie jakby bylo niezrozumiałe) wydarzenie jest dopasowywane do przepowiedni....
_________________ 1.Ziut nie nabija postów - ma wiele do przekazania
2.Ziut nie myli się - ma inne zdanie
3.Ziut nie obraża innych - dobitnie zwraca uwagę
Wiek: 30 Dołączyła: 18 Sie 2006 Posty: 1177 Skąd: nie wiem
Poziom: 29
HP: 42/2142
2%
MP: 1022/1022
100%
EXP: 90/94
95%
Wysłany: 2013-08-28, 08:07
pytanie i odpowiedź.... heh.... to tyle w tym temacie....
_________________ *gocha*
<......Z wiarą co cuda stwarza....
<......Z radością w sobie....
<......Z życiem przed sobą.....
<......W miejscu o którym nie zapominam.......
<......Z ludźmi którym o nim przypominam.....